Lees over de psychologen in de buurt van Leiden of kijk op de website van Psychologen Nederland. Hier vind je psychologen door heel Nederland die jou kunnen helpen.

Contact

Je kunt ons, Psychologen Nederland, bereiken op 071 – 20 320 16 als je op zoek bent naar een vrijblijvend advies. Wij nemen de tijd om de juiste match te vinden. Ook inhoudelijk kunnen we je goed helpen, omdat je altijd te woord wordt gestaan door iemand die opgeleid is in de psychologie. Je kunt door hen tevens een afspraak direct in laten plannen, zonder wachtlijst!

Sandra Bauwens, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Sandra Bauwens

Ik probeer je te motiveren door positief te zijn. Je klachten gaan namelijk écht over. Nu voel je je zo, maar het wordt anders.


Susannah Chernowitz, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Susannah Chernowitz

Je hebt mensen die proberen om verlies te vermijden, maar je kunt beter focussen op wat wel goed gaat. Wat kun je doen om met plezier te leven en je doelen te behalen? Daar probeert Psycholoog Leiden je bewust van te maken.


Freek Sarink, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Freek Sarink

Als mensen naar een psycholoog gaan, voelen ze zich meestal onmachtig. Het lukt niet om op eigen kracht te veranderen. Aan de motivatie ligt het meestal niet, maar veranderen is nou eenmaal moeilijk.