Lees over de psychologen in de buurt van Leiden of kijk op de website van Psychologen Nederland. Hier vind je psychologen door heel Nederland die jou kunnen helpen.

Contact

Je kunt ons, Psychologen Nederland, bereiken op 071 – 20 320 16 als je op zoek bent naar een vrijblijvend advies. Wij nemen de tijd om de juiste match te vinden. Ook inhoudelijk kunnen we je goed helpen, omdat je altijd te woord wordt gestaan door iemand die opgeleid is in de psychologie. Je kunt door hen tevens een afspraak direct in laten plannen, zonder wachtlijst!

Petra van Assen, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Petra van Assen

Last van een depressie, burn-out of overgangsklachten? Ik ben Petra van Assen en ik kan je helpen! Therapie is maatwerk en daarom gaat het opstellen van een behandelplan altijd in overleg met jou!


Josephine Verbist, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Josephine Verbist

De overlevingsmechanismen die je eerst beschermden kunnen je nu in de weg gaan staan. Ik help je ontdekken welke dit zijn en hoe ze niet meer in de weg staan.


Irene Kurpershoek, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Irene Kurpershoek

Heb jij last van een burn-out? Zou je graag wat assertiever worden? Met deze en nog veel meer andere vragen kan ik jou helpen. Mijn aanpak is praktisch, ik bied jou handvatten op je probleem aan te pakken.


Freek Sarink, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Freek Sarink

Als mensen naar een psycholoog gaan, voelen ze zich meestal onmachtig. Het lukt niet om op eigen kracht te veranderen. Aan de motivatie ligt het meestal niet, maar veranderen is nou eenmaal moeilijk.


Sandra Bauwens, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Sandra Bauwens

Ik probeer je te motiveren door positief te zijn. Je klachten gaan namelijk écht over. Nu voel je je zo, maar het wordt anders.