Relatieproblemen, herken je jezelf?

Relatietherapeut Leiden helpt bij begrip en betere communicatie.

Conflicten en ruzies, emotionele verwijdering, onbegrip, seksuele problemen en communicatiestoornissen komen veel voor bij mensen met relatieproblemen. Er zijn vaak verschillen in de verwachtingen en de wensen, waardoor irritaties ontstaan. Als de een bijvoorbeeld tijd voor zichzelf nodig heeft wil, de ander juist praten of andersom.

Relatietherapie Leiden:

Aan de slag met je relatieproblemen bij relatietherapeut Freek Sarink. Freek Sarink is de enige psycholoog op deze website die je kan helpen met relatieproblemen. Hij heeft veel ervaring met het geven van relatietherapie en kan jullie waarschijnlijk goed helpen.

Meer over relatietherapie bij Freek Sarink bekijk dan zijn Psyned profiel.

Relatietherapeut Leiden helpt bij intimiteitsproblemen.

Een goede afstemming realiseren tussen tijd voor elkaar, gezinsleven, sociale contacten, vrijetijdsbesteding en werk is voor veel partners lastig. De kwaliteit van de seksuele relatie wordt vaak beschouwd als een belangrijke graadmeter. Meer dan 9 op de 10 van de mensen die zich aanmelden voor relatietherapie geven aan intimiteits- en seksualiteitsproblemen te hebben. Je bent dus echt niet alleen. Wist je trouwens dat 1 op de 4 Nederlanders problemen op seksueel gebied ervaren?

Relatietherapeut Leiden helpt de gezinssituatie voor de kleintjes fijner te maken.

De invloed van relatieproblemen tussen partners kan negatieve effecten hebben op het welzijn van kinderen binnen het gezin. Zeker wanneer de problemen zo groot zijn dat ze kunnen leiden tot echtscheiding en daar waar de opvoeding er onder gaat lijden. Je bent overigens niet alleen. Over het laatste decennium heen gekeken, maken ongeveer één miljoen kinderen per jaar een scheiding mee.

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.